Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 grunde til at købe en havefontæne

Der er mange gode grunde til, at du bør investere i en havefontæne. Den er både hyggelig, sjov og praktisk – og så koster de ikke alverden. Se her, hvorfor du bør investere i en havefontæne.

Hvis du ønsker at skabe hygge i haven, er der god grund til at investere i en vandfontæne – men det er faktisk ikke den eneste grund. Der er mange årsager til, at en vandfontæne passer perfekt ind i de fleste haver.

Herunder får du indblik i tre af de bedste grunde til, at du bør investere i en vandfontæne. Samtidig får du en række gode råd til, hvordan du får det meste ud af vandfontænen – uanset, om du planlægger at have den i for- eller baghaven.

#1: En havefontæne skaber stemning i haven

Er der noget, der er mere meditativt end bølgernes brusen og rindende vand? Det er fortryllende at kigge på vand, der er i konstant bevægelse. Det er den samme følelse, du får, når du kigger på et bål, og der kan nemt gå flere timer, hvor man lader sig opsluge af stemningen.

Med en vandfontæne i haven, har du hele tiden rindende vand, som fortsætter i et nærmest uendeligt kredsløb. Der findes mange forskellige former for vandfontæner, og du kan få dem til både indendørs og udendørs brug.

En havefontæne er et hyggeligt og dekorativt element, som passer perfekt ind i de fleste haver. Du kan med fordel investere i én, hvis du ønsker at skabe en afslappende, hyggelig og nærmest meditativ stemning i haven.

#2: Fuglene kan drikke af havefontæne

En havefontæne er ikke bare hyggelig og dekorativ – den tjener også et helt andet formål. Fuglene kan bruge havefontænen som fuglebad, ligesom de kan drikke af den. Du kan derfor nyde godt af et rigere fugleliv i haven, når du har en havefontæne.

Det kræver naturligvis, at du vælger en model, hvor fuglene rent faktisk har mulighed for at komme frem til den. Der findes masser af modeller, der egner sig til dig, der ønsker en havefontæne, som fuglene kan bruge til at drikke fra.

#3: Familiens mindste medlemmer vil elske den

Det er ikke kun fuglene, der kan nyde godt af en havefontæne – det vil familiens mindste medlemmer helt sikkert også. En havefontæne er imponerende for børn og barnlige sjæle, og den er sjov at betragte og lege med.

Uanset, om du har mindre børn eller børnebørn, vil de helt sikkert synes, at det er både sjovt og spændende at studere havefontænen. Der er noget magisk ved, at vandet hele tiden løber i en nærmest uendelig strøm – og samtidig kan børnene lære lidt om fuglelivet, hvis I iagttager dem på afstand, når de kommer forbi for at tage et bad i havefontænen.

Er du vild med ideen, så find endnu flere flotte springvand til haven her.